01 aug. 2019

Astăzi vom discuta despre o victorie a biroului nostru prin care am reuşit să obţinem, definitiv, obligarea în solidar a unei societăti comerciale şi a administratorului acesteia la plata unor penalităţi de întȃrziere în cuantum total de 100.000 EURO (aprox. 475.000 lei).

Dupa mai bine de 3 ani de eforturi juridice susţinute pentru recuperarea debitului principal în cuantum de 18.593 euro, cabinetul nostru a obţinut pe lângă această sumă şi contravaloarea penalităţilor de întârziere aferente anilor 2015-2018.

Pe langa activităţile intense de recuperare a acestor creanţe, cabinetul nostru a solicitat instanţei şi a obţinut instituirea de măsuri asigurătorii împotriva bunurilor mobile/imobile ale celor doi debitori, astfel încât şansele de recuperare a acestor sume de bani să fie unele efective.

Mulțumim clientului nostru pentru încrederea acordată și răbdarea de care a dat dovadă până la soluționarea definitivă a demersurilor noastre.

Cabinetul nostru asistă/reprezintă constant diferiţi clienţi în vederea recuperării de creanţe având în vedere faptul că astfel de probleme rămȃn unele dintre cele mai des întȃlnite în relaţiile comerciale.

STOICA | Lawyers – Confidence. Success. Respect.