27 sept. 2020

Cabinetul nostru a avut plăcerea de a acorda asistență juridică pentru un client, cetățean român, în legătură cu un litigiu privitor la recuperarea unei sume de bani, aflat pe rolul Tribunalului de Land Kempten din Bavaria, Germania.

Întrucât a fost o speță inedită pentru cabinetul nostru, îi mulțumim clientului pentru încrederea acordată și ne bucurăm că prin eforturile noastre au fost respectate termenele procedurale prevăzute de Codul de Procedură Civilă German.

Potrivit legislației din această țară, orice nerespectare a termenelor stabilite de lege sau de către instanță, cât și orice pasivitate a persoanei chemate în judecată, duce automat la pierderea procesului de către acesta din urmă.

Întrucât timpul era foarte scurt, cabinetul nostru a depus toate eforturile pentru ca al nostru client sa beneficieze de apărările corespunzătoare, în termenele prevăzute de legislația din Germania.

Cabinetul nostru acordă asistență juridică în litigiile privitoare la recuperarea de creanțe, fie ca este vorba de persoanele reclamante, fie de persoanele pârâte în astfel de cauze.

În măsura în care sunteți implicat într-un astfel de litigiu, va recomandam sa apelați la serviciile unui avocat în vederea eficientizării și maximizării șanselor de a avea câștig de cauză.

Sursa foto: https://www.wikiwand.com (Kempten, Bavaria, Germania).