11 ian. 2023
stoica alin marius cabinet de avocat stoica lawyers

Despăgubiri în cuantum de 459.045 lei obţinute definitiv de „STOICA | Lawyers” pentru un angajat concediat nelegal.

După ce am obţinut anularea definitivă a Deciziei de concediere prin care Clientul nostru a fost concediat în mod nelegal de către angajator, cabinetul nostru a obţinut suma de 459.045 lei cu titlu de despăgubiri, cât şi reintegrarea clientului prejudiciat.

Mentionam faptul ca atât despăgubirile, cât şi toate cheltuielile de judecată au fost efectiv încasate de clientul nostru, care şi-a reluat activitatea la locul de muncă în care a fost reintegrat de către angajator.

Anterior acestui litigiu, cabinetul nostru a obţinut pentru acelaşi client anularea definitivă a unei sancţiuni disciplinare aplicate în mod nelegal de către angajator.

Mulțumim clientului nostru pentru încrederea acordată și răbdarea de care a dat dovadă.

Cabinetul nostru asistă/reprezintă, constant, diferiţi clienţi în speţe cu incidenţă în aria confictelor de muncă.

Recomandăm tuturor persoanelor ce se consideră vătămate într-un drept ori într-un interes legitim de decurge dintr-un raport de muncă să apeleze la serviciile unui profesionist în vederea iniţierii demersurilor necesare remedierii acestor situaţii.

STOICA | Lawyers – Confidence. Success. Respect.

Citește și:  5.000 Euro – Suma Obţinută Definitiv De „STOICA | Lawyers” Cu Titlu De Daune Morale Pentru Un Student Exmatriculat Nelegal”

„Anularea definitivă a unor dispozitii din Regulamentul studentilor al Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” obtinută de „STOICA | Lawyers”.”