24 oct. 2023
ordin

Astazi vom vorbi despre o nouă victorie importantă obţinută de cabinetul nostru, prin care am obţinut definitiv anularea parţială a ORDINULUI Nr. 991/2021 emis de MINISTERUL ECONOMIEI, ANTREPRENORIATULUI ȘI TURISMULUI.

Ordinul a fost emis în vederea aprobării Procedurii de implementare a schemei de ajutor de stat prevăzute de Ordonanța de urgență a Guvernului Nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentației publice și organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19.

Întrucât prin acest Ordin au fost completate şi modificate condiţiile de eligibilitate stabilite expres de OUG Nr. 224/2020, cabinetul nostru a sesizat instanţa de judecată cu suspendarea şi implicit anularea acestuia.

Astfel, la data de 27.02.2023 CURTEA DE APEL CONSTANȚA a admis cererea noastră de anulare, iar la data de 04.10.2023 ÎNALTA CURTE DE CASATIE ŞI JUSTITIE a respins recursul formulat in cauză de partea adversă.

În continuare, cabinetul nostru continuă apărarea clientului prejudiciat de acest Ordin, având ca obiectiv principal despagubirea acestuia ca urmare a efectuelor produse de dispoziţiile vădit nelegale ce au fost anulate de instantele judecatoresti.

Mulțumim clientului pentru încrederea acordată și răbdarea de care a dat dovadă până la acest moment.

Cabinetul nostru asistă/reprezintă, constant, diferiţi clienţi în speţe cu incidenţă în aria contenciosului-administrativ.

Recomandăm tuturor persoanelor ce se consideră vătămate într-un drept al lor ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluționarea în termenul legal a unei cereri, să apeleze la serviciile unui profesionist în vederea iniţierii demersurilor necesare remedierii acestor situaţii.

STOICA | Lawyers – Confidence. Success. Respect.